Witam Wszystkich!
Chciałbym podzielić się z Wami swoim pomysłem i jednocześnie prosić o wsparcie.
Bez owijania w bawełnę przejdę do rzeczy.
Mam plan aby założyć organizację pod nazwą „Projekt Przebudzenie”(Człon w nazwie „Przebudzenie” wziął się od książki Anthonego de Mello pt. „Przebudzenie”, wszystkim z resztą z całego serca ją polecam), która będzie miała za misję promować wśród całego społeczeństwa tematy przez media traktowane po macoszemu lub w ogóle nie wspominane. Jest ich cała masa ale ograniczę się do kilku żeby nie przedłużać:
● style życia, które promują spożywanie produktów wyłącznie organicznych czyli warzyw i owoców: weganizm, witarianizm, frutarianizm, ( polecam wszystkim zapoznanie się z tematem bo to może odmienić wasze życie na lepsze)a co za tym idzie sport i różne formy aktywności fizycznej
● programy motywacyjne i poszerzające sposób postrzegania świata. Mam na myśli tutaj promowanie pracy takich osobistości jak Anthony de Mello, Osho, Anthony Robbins, Robert Kiyosaki, Bryan Tracy, EckhartTooli wielu innych
● świadomy sen, oobe, szamanizm, parapsychologia
● jogę, zen, filozofie i religie wschodu
●akcje charytatywne
Ogólnie wszystko co jest ciekawe i bardzo ważne w duchowym i fizycznym rozwoju człowieka i jest alternatywą do całego syfu płynącego z popkultury serwowanej nam przez media .
Chciałbym także aby „Projekt Przebudzenie” wspierał wszelkie inicjatywy podobne do tej, takie, których celem jest uczynienie świata lepszym miejscem. Zdradzę wam, że z całego serca wierzę, że możemy wznieść się ponad ograniczający Nas system i dokonać czegoś własnymi siłami.
To wszystko napisałem aby prosić wszystkich zainteresowanych o wsparcie w każdej postaci, a finansowe jest mi potrzebne przede wszystkim. Niżej podaję numer konta bankowego ,na który można wrzucić dowolną kwotę, a także adres e mail gdyby ktoś był zainteresowany współpracą albo miał też jakieś inne ciekawe pomysły( po bliższym zapoznaniu mogę także podać telefon albo spotkać się osobiście żeby obgadać projekt).
Pozdrawiam wszystkich Poszukiwaczy Prawdy i mam nadzieję, że „Projekt Przebudzenie” wkrótce powstanie dzięki Waszej pomocy.
Nr konta: 38114020040000310270066060, e mail:
projektprzebudzenie@o2.plPozdrawiam Wszystkich