Witam,
Czy są chętne osóbki, które chcą wspólnie , razem doświadczać przez kilka dni, wśród przyrody, odżywiać się surowo, spacery, medytacja, muzyka, śpiewy, tańce, ćwiczenia na świeżym powietrzu?
Myślę, że takie spotkanie wielu osobom, które chcą przejść na surowe odżywianie może pomóc, jak również tym, którzy chcą oczyścić organizm, lub są w trakcie "detoxu", a czasami potrzeba troszkę czasu na to, a wśród przyrody przyjemniej i łatwiej razem.
Pomagając sobie wzajemnie wspierając, wymieniając się doświadczeniami.
Wspólne przyrządzanie dań surowych, ci, którzy zechcą samymi sokami odżywiać się przez ten czas, będzie dostępna sokowyciskarka, ci , którzy zechcą przeprowadzić post leczniczy również, można zorganizować grupę "głodujących":)
Miejsce jest bardzo piękne w woj.podkarpackim, domek z kilkoma pokoikami, z łóżkami drewnianymi, z szafami, są trzy łazienki , dwie z kabinami prysznicowymi, i jedna większa z wanna. Jest też jednoosobowa sauna, można skorzystać.
Domek dwu-piętrowy plus pokoik na poddaszu, wyłożony drewnem, ładnie pachnącym. Także miejsca jest w domku.
Duża kuchnia z dużym stołem na dole z spiżarnią.
Jest piecyk w kuchni.
Na pierwszym piętrze też jest kuchnia mniejsza dostępna, ale myślę, żeby przygotowywać posiłki na dole.
Za domkiem las, strumyk przepływa:) Jest bardzo pięknie tam. Koniki są:) Dużo przestrzeni.
Żywność z sobą trzeba wziąć , nie ma jeszcze założonego ogrodu, ale mnóstwo dzikiej roślinności.
Koszty i termin do uzgodnienia.
Czekam na zgłoszenia.